Firme de curatenie din Timisoara

In continuare gasiti o lista cu companii care ofera servicii de curatenie in Timisoara, precum si datele lor de contact. Daca observati informatii gresite sau care nu mai sunt de actualitate, va rugam sa ne semnalati acest fapt prin intermediul formularului de contact pentru a le putea corecta. Va multumim!

Best Clean

Best Clean ofera servicii de menaj si curatenie profesionala pentru institutii, birouri, hoteluri, hale industriale, magazine si locuinte. Firma Best Clean este prezenta in: Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Constanta, Craiova, Focsani, Hunedoara, Iasi, Neamt, Otopeni, Sinaia si Timisoara.

Website: http://www.bestclean.ro/
Telefon: 0723.654.442 / 0747.155.808
Adresa: Bld Iuliu Maniu, Nr 14, Sector 6, Bucuresti


Deep Serv

Deep Serv este cea mai veche companie din Grup DEEP SERV G.I.E. si ne-am nascut din dorinta de a oferi servicii profesionale de curatenie civila si industriala de cea mai respectabila clasa. Cumuland in cei peste 12 ani suficienta experienta si portofoliu de servicii de curatenie, astfel incat sa confirmam ceea ce promitem, ne asumam responsabilitatea de a va garanta reusita oricarei interventii atunci cand ne veti solicita servicii profesionale de curatenie civila si industriala sau celelalte servicii adiacente.

Website: http://www.deep-serv.ro/
Telefon: 0753.066.187
Adresa: Administrativ: Str. Pictor Grigorescu Nr. 5/3, Cod 620171, Focsani


Americlean

Firma Americlean ofera servicii de curatenie profesionale la preturi ce iti vor aduce economii cu pana la 25% fata de costurile curateniei realizate cu personal propriu.

Website: http://www.americlean.ro/
Telefon: 0746.808.000
Adresa: Str. Gh. Dem Teodorescu 25, Etaj 1, Bucuresti


Klineko Line

KLINEKO LINE este o firma infiintata in anul 2009 ca importator direct din Germania de echipamente si produse profesionale de curatenie. Pentru ca ne pasa de mediul inconjurator, importam produse BIODEGRADABILE.

Scopul nostru este sa va puteti bucura de curatenie si pentru aceasta importam echipamente si produse din Germania de la firme de renume precum: MOBILOCLEAN, DR. SCHNELL, KLEEN PURGATIS, LANGGUTH, NUMATIC si SEBO.

Telefon: 0722.457.982
Adresa: Bd. LIVIU REBREANU NR.55, 300210, Timisoara


OXYCONFORT

OXYCONFORT Timisoara pune la dispozitie servicii de curatenie, servicii de calitate superioara garantata oferind o gama completa de servicii de curatenie pentru institutii, birouri, cabinete medicale, spatii comerciale si de productie si nu numai.

Website: http://www.oxyconfort.ro/
Telefon: 0732.059.059 / 0748.539.316 / 0723.008.358
Adresa: Andrei Saguna nr.13, Timisoara


Anfa Clean

Anfa Clean este o firma ce ofera servicii profesionale de curatenie in Timisoara si in judetul Timis atat pentru firme cat si pentru persoane fizice. Oferta noastra cuprinde o gama larga de servicii de curatenie in Timisoara si anume: curatenie generala, curatenie periodica, dupa zugravit, servicii curatenie dupa constructor, la sedii de firme si hale industriale, curatare covoare, mochete, iar pentru masini curatare tapiterie si polish auto.

Website: http://www.curatenietimisoara.net
Telefon: 0768.107.127
Adresa: Str. Intrarea Doinei, Timisoara