Firme curatenie Slatina

In continuare gasiti o lista cu companii care ofera servicii de curatenie in Slatina, precum si datele lor de contact. Daca observati informatii gresite sau care nu mai sunt de actualitate, va rugam sa ne semnalati acest fapt prin intermediul formularului de contact pentru a le putea corecta. Va multumim!

Euro Cleaners

Euro Cleaners va ofera o gama variata de servicii de curatenie considerand ca asigurarea unor servicii prompte si cultivarea unor relatii comerciale bazate pe profesionalism, seriozitate si rapiditate sunt conditiile fundamentale pentru a dezvolta o retea cat mai solida de colaboratori.

Companie specializata in curatenie interioara si spalare geamuri (birouri, hoteluri, apartamente, vile), asigura o gama variata de servicii de menaj, servicii de curatenie post construct, etc. atat pentru persoane juridice, cat si pentru persoane fizice.

Website: http://euro-cleaners.ro
Telefon: 0723.310.477 / 0764.186.281


Speed Clean

Sunteti in cautarea unei companii specializata in servicii profesionale de curatenie in CRAIOVA , SLATINA sau o zona limitrofa celor 2 localitati ?

Noi va oferim solutii eficiente pentru orice buget si orientate spre rezultate.

Contactati-ne pentru a afla cum va putem ajuta sa obtineti un mediu de lucru impecabil sau o locuinta care sa straluceasca.

Acoperim o gama larga de servicii de curatenie pentru birouri, magazine, depozite, apartamente, case, vile , interior auto si oferim interventii la cerere pentru curatarea oricarui tip de suprafata .

Website: http://www.speedclean.ro/
Telefon: 0729.111.169
Adresa: Str. Stefan cel Mare , Nr 5