Publicitate

Daca cumva esti primul proprietar de afacere care are de gand sa spuna ” Nu am nevoie de mai multi clienti”, atunci te rugam sa ne dai voie sa te felicitam, si sa iti spunem ca aceasta pagina nu este pentru tine.

Aceasta pagina este pentru acei antreprenori care stiu ca, clientii sunt viata unei afaceri – motivul pentru care ea exista. A avea clienti din belsug inseamna prosperitate, in timp ce lipsa lor duce la o lupta de supravietuire, la o existenta chinuita, care se termina cu un faliment. Pentru acesti antreprenori am creat acest site, si l-am promovat in Google astfel incat sa apara in fata celor care cauta servicii de curatenie. Adica am facut deja jumatate din treaba. Cealalta jumatate este responsabilitatea ta – adica sa iti pui datele de contact in fata lor, si sa-i convertesti in clienti atunci cand te suna sau iti cer o oferta de pret prin email.

Pentru tine, acel antreprenor care stie ca are nevoie mereu de clienti, care stie ca e mai usor sa cumperi un client decat sa-l gasesti, care stie ca singura cale de a creste afacerea este sa investesti in permanenta – pentru tine am creat aceasta oferta: elimina competitia, si pune doar datele tale de contact pe pagina din site-ul nostru dedicata orasului unde iti desfasori activitatea.

Vei putea sa iti personalizezi spatiul exact asa cum iti doresti: poate vrei sa afisezi nu doar datele de contact, ci si imagini de la lucrarile prestate, sau poate chiar un videoclip, si de ce nu, recomandarile primite de la fosti sau actuali clienti. Ai libertatea sa construiesti ceea ce vrei peste ceea ce noi am creat deja: o pozitie fruntasa in cautarile Google, care sa asigure un flux constant si consistent de potentiali clienti pentru afacerea ta, totul la doar 150 de lei /luna.

Desigur, poti sa mergi si pe varianta clasica:

  • creaza un website de prezentare (200-400 de euro)
  • investeste intr-o campanie SEO (100-300 euro/ luna timp de minim 3-6 luni)

Total costuri : 500-2000 de Euro, si un timp de asteptare de 3-6 luni pana te vei bucura de primul apel.

Nu am uitat nici de varianta Google Adwords (30-50 lei/zi ==> 900-1500 lei / luna).

Una din calitatile oamenilor de succes este aceea de a actiona rapid atunci cand intrevad o oportunitate de afaceri promitatoare. De aceea, te sfatuim sa profiti rapid de oportunitatea prezentata aici, pentru ca nu avem decat un singur loc pentru fiecare oras, si el se acorda pe principiul “Primul venit, primul servit!”. Completeaza formularul de mai jos, si te vom contacta pentru a-ti raspunde la toate intrebarile.

Iti dorim cat mai mult succes in afaceri!