Firme de curatenie din Ploiesti

In continuare gasiti o lista cu companii care ofera servicii de curatenie in Ploiesti, precum si datele lor de contact. Daca observati informatii gresite sau care nu mai sunt de actualitate, va rugam sa ne semnalati acest fapt prin intermediul formularului de contact pentru a le putea corecta. Va multumim!

Profu de Curatenie

Profu de Curatenie activeaza in domeniul serviciilor de curatenie din anul 2003, iar prin colaborarea cu numeroase companii si diferiti clienti am acumulat o larga experienta. In urma activitatii depuse si a dotarilor avute, probabil, suntem nr. 1 in prestarea de servicii de curatenie din Buzau.

Website: http://www.profudecuratenie.ro/
Telefon: 0760.266.060 / 0760.266.188
Adresa: Buzau, Str Molidului , Nr 6 Bis

Deep Serv

Deep Serv este cea mai veche companie din Grup DEEP SERV G.I.E. si ne-am nascut din dorinta de a oferi servicii profesionale de curatenie civila si industriala de cea mai respectabila clasa. Cumuland in cei peste 12 ani suficienta experienta si portofoliu de servicii de curatenie, astfel incat sa confirmam ceea ce promitem, ne asumam responsabilitatea de a va garanta reusita oricarei interventii atunci cand ne veti solicita servicii profesionale de curatenie civila si industriala sau celelalte servicii adiacente.

Website: http://www.deep-serv.ro/
Telefon: 0753.066.187
Adresa: Administrativ: Str. Pictor Grigorescu Nr. 5/3, Cod 620171, Focsani

Florax Cleaning

Florax Cleaning Serv ofera servicii complete de curatenie pentru apartamente, case si sedii de firme la preturi imbatabile. Asiguram curatenia in firmele, casele si apartamentele din Campina, Ploiesti, Bucuresti, Sinaia si Busteni.

Website: http://www.florax.ro/
Telefon: 0735.311.481
Adresa: Campina 105600

Elarom Clean

Compania Elarom Clean ofera servicii de curatenie in Ploiesti precum si in localitatile invecinate folosind produsele de maxima calitate marca TASKI.

Website: http://www.elaromclean.ro/
Telefon: 0744.334.493 / 0765.078.199

Express Clean

Oferim o gama variata de servicii de curatenie Ploiesti si imprejurimi: curatenie generala, de intretinere, dupa constructor, pentru persoane fizice si juridice. Veti beneficia de preturi corecte la cele mai inalte standarde de calitate. Aveti deasemenea posibilitatea incheierii unui abonament, beneficiind astfel de reduceri substantiale. Pentru oferta ne puteti contacta pe email sau puteti vizita site-ul nostru. Va informam insa ca preturile afisate sunt informative, costul unei lucrari variind in functie de complexitate si suprafata.

Website: http://www.express-clean.ro/
Telefon: 0743.512.649
Adresa: Gheorghe Doja 27 Ploiesti

Alciserv Clean SRL

Oferim o gama variata de servicii de curățenie cum ar fi: curatenie post construcție, curățenie de întreținere spatii industriale și birouri, spălări mecanizate de pardoseli dure (hale industriale, depozite), servicii de curățenie farmacii, grădinițe, scoli, spălări mecanizate de mochete pentru cazino, restaurant, pub. Fiind din anul 2006 activi pe piata acestor servicii, experienta și calitatea serviciilor ne recomanda.

Website: http://www.alciserv.ro/
Telefon: 0733.309.501
Adresa: Strada Petuniei, nr. 2, Ploiesti