VeroClean
3.8 - 4 vot[uri]

VeroClean

veroclean

Acoperim o gama larga de servicii de curatenie pentru segmentul comercial – birouri sau spatii comerciale, restaurante / baruri, magazine, depozite – cat si pentru cel rezidential – apartamente, case, vile si oferim interventii la cerere pentru curatarea oricarui tip de suprafata.Pe langa cele mentionate oferim si alte servicii, cum ar fi: servicii administrative de proprietati si cladiri, servicii aditionale, curatare cu aburi, curatare si spalare (covoare, mochete, canapele, saltele, tapiterie auto).

Compania VeroClean ofera solutii complete în domeniul serviciilor de curatenie si întretinere, o abordare noua în România , a igienei individuale si colective. VeroClean poate deveni partenerul dumneavoastra eficient pentru rezolvarea problemei legate curateniei, oferind servicii, aparate, utilaje, accesorii si consumabile de cea mai buna calitate. Pentru noi, santatea si confortul dvs. sunt deosebit de importante.

Prin calitate si profesionalism am dovedit ca serviciile prestate sunt la standardele cele mai inalte.
Contactati-ne pentru a afla cum va putem ajuta sa obtineti un mediu de lucru impecabil sau o locuinta care sa straluceasca.

Date de contact firma curatenie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *