Speed Clean
3.8 - 6 vot[uri]

Speed Clean

speed clean

Sunteti in cautarea unei companii specializata in servicii profesionale de curatenie in CRAIOVA , SLATINA sau o zona limitrofa celor 2 localitati ?

Noi va oferim solutii eficiente pentru orice buget si orientate spre rezultate.

Contactati-ne pentru a afla cum va putem ajuta sa obtineti un mediu de lucru impecabil sau o locuinta care sa straluceasca.

Acoperim o gama larga de servicii de curatenie pentru birouri, magazine, depozite, apartamente, case, vile , interior auto si oferim interventii la cerere pentru curatarea oricarui tip de suprafata .

Viata dumneavoastra tocmai a devenit mai usoara ! Recuperati timpul liber , pretios , cu ajutorul serviciilor profesionale de Curatenie SPEED CLEAN.

De ce sa alegeti Serviciile Profesionale de Curatenie SPEED CLEAN ?

* Curatam casa dumneavoastra de sus pana jos fara ca ceva sa fie trecut cu vederea .

* Suntem bucurosi sa va oferim un standard ridicat constant in domeniul curateniei la domiciliu , iar acest lucru vi-l putem garanta.

* Curatam cateva locuinte in fiecare zi , dar atunci cand suntem la dumneavoastra acasa , este singura locuinta de care ne pasa . Personalul nostru , care este antrenat conform standardelor Speed Clean , va asigura necesitatile individuale de curatenie ale caminului dumneavoastra , indifferent ca sunteti in cautare de o curatenie saptamanala , bilunara , lunara sau ocazionala.

* Noi ne tinem de cuvant . Complet asigurate, echipele de curatenie vor sosi la dumneavoastra cu masini inscriptionate cu numele Speed Clean, cu toate solutiile, echipamentele necesare, precum si cu proviziile pe ziua prestabilita . Daca este posibil , vi se va oferi aceeasi echipa in mod regulat .

* Pretul stabilit initial in urma vizitei de estimare gratuita , este pretul final – niciodata nu va exista un cost suplimentar .

* Echipa dumneavoastra de profesionisti in curatenie va ramane pana cand treaba este terminata.

* Va garantam 100 % servicii de calitate . Daca nu sunteti multumiti de un anume aspect din cadrul interventiei de curatenie, sunati-ne in maximum 2 zile dupa interventie si vom recurata zona respectiva fara vreun cost suplimentar.

Date de contact firma curatenie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *