Firme de curatenie din Craiova

In continuare gasiti o lista cu companii care ofera servicii de curatenie in Craiova, precum si datele lor de contact. Daca observati informatii gresite sau care nu mai sunt de actualitate, va rugam sa ne semnalati acest fapt ptin intermediul formularului de contact pentru a le putea corecta. Va multumim!

Best Clean

Best Clean ofera servicii de menaj si curatenie profesionala pentru institutii, birouri, hoteluri, hale industriale, magazine si locuinte. Firma Best Clean este prezenta in: Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Constanta, Craiova, Focsani, Hunedoara, Iasi, Neamt, Otopeni, Sinaia si Timisoara.

Website: http://www.bestclean.ro/
Telefon: 0723.654.442 / 0747.155.808
Adresa: Bld Iuliu Maniu, Nr 14, Sector 6, Bucuresti

Americlean

Firma Americlean ofera servicii de curatenie profesionale la preturi ce iti vor aduce economii cu pana la 25% fata de costurile curateniei realizate cu personal propriu.

Website: http://www.americlean.ro/
Telefon: 0746.808.000
Adresa: Str. Gh. Dem Teodorescu 25, Etaj 1, Bucuresti

Speed Clean

Sunteti in cautarea unei companii specializata in servicii profesionale de curatenie in CRAIOVA , SLATINA sau o zona limitrofa celor 2 localitati? Noi va oferim solutii eficiente pentru orice buget si orientate spre rezultate. Contactati-ne pentru a afla cum va putem ajuta sa obtineti un mediu de lucru impecabil sau o locuinta care sa straluceasca.

Website: http://www.speedclean.ro/
Telefon: 0729.111.169
Adresa: Str. Stefan cel Mare , Nr 5

Pretty House

Pretty House Craiova ofera servicii de curatenie si alpinism utilitar pentru: birouri, institutii, restaurante, hoteluri, hale industriale, showroom-uri, magazine, cabinete medicale si orice tip de locuinte. Pretty House presteaza servicii la cel mai bun raport calitate-pret, dovada fiind faptul ca 60% din clienti au apelat la noi prin recomandare.

Website: http://www.phcurat.ro/
Telefon: 0723.659.409/ 0351.409.542
Adresa: Craiova, bulevard Dacia, nr. 28

Sydney Cleaning

Sydney Cleaning este o firma de servicii de curatenie din Craiova care a luat nastere la sfarsitul anului 2008 si suntemp specializati in curatarea mochetei, a gresiei si a faiantei, in degresarea bucatariilor profesionale, a hotei si utilajelor de bucatarie, in mentinerea curateniei in spatiile de birouri, in salile de restaurant, bar si sali de conferinta, in igenizarea toaletelor si spalatul geamurilor.

Website: http://www.sydneycleaning.ro/
Telefon: 0723.163.523
Adresa: Str. Calea Bucuresti 118 Craiova

Navicor Cleaning

Navicor Cleaning este o companie din Craiova care functioneaza din anul 2005 specializata in servicii de curatenie profesionale pentru institutii, hoteluri, spitale, birouri, hale industriale, magazine si case particulare.

Website: http://navicor.ro/
Telefon: 0723.247.492