Firme curatenie Cluj Napoca

LucaTeam Group SRL

Compania LucaTeam Group SRL a fost infiintata in anul 2013, cu sediul in Cluj Napoca. Firma se ocupa cu activitati generale de curatenie a cladirilor, servicii de mentenanta tehnica a cladiriilor si servicii de consultanta in domeniul curateniei profesionale, fiind specializata pe operatiuni speciale de curatenie: curatenie intensiva , refacerea si protejarea pardoselilor.

Compania are la baza o echipa tanara formata din profesionisti, cu o experienta de peste 10 ani in industria curateniei profesionale, managementul activand in companii de renume din domeniul curateniei din Romania.

Website: http://www.lucateam.ro/
Telefon: 0757.462.862
Adresa: Str. Barbu Catargiu, Nr. 1, Sc D, Ap. 2, Alba Iulia

Americlean

Firma Americlean ofera servicii de curatenie profesionale la preturi ce iti vor aduce economii cu pana la 25% fata de costurile curateniei realizate cu personal propriu.

Website: http://www.americlean.ro/
Telefon: 0746.808.000
Adresa: Str. Gh. Dem Teodorescu 25, Etaj 1, Bucuresti

Excel Cleaning

Firma Excel Cleaning presteaza servicii de curatenie complete in sedii de firme, cladiri de birouri, spatii industriale sau resedinte.

Website: http://www.excel.ro/
Telefon: 021-252.8006 / 021-252.2431
Adresa: Str. Ion Heliade Radulescu Nr. 8, Sector 2, Bucuresti

PROClean

PROClean a fost creat special pentru a veni atât în ajutorul persoanelor fizice, juridice cât și a asociaților de locatari și vă oferă o curățenie profesională accesibilă pentru toate buzunarele.

Website: https://facebook.com/office.proclean
Telefon: 0743.838.323
Adresa: Cluj-Napoca

Vapigiena

VAPIGIENA este o afacere de familie care a aparut din pasiunea pentru curatenie. Noi am înteles ca un serviciu de calitate poate fi obtinut numai prin implicarea totala. Clientii nostri au garantia loialitatii si cea a stabilitatii, întrucât noi cladim prestigiul pentru generatiile viitoare.

Website: http://www.vapigiena.ro/
Telefon: 0760.514.470
Adresa: Str. Campului nr 237 B, Cluj-Napoca

White Clean

Firma White Clean din Cluj se adresează atât persoanelor juridice: spații firme, instituții, birouri, spații comerciale, cabinete medicale, hale industriale, showroom-uri, depozite, unități sanitare, unități de alimentaţie publică (restaurante, cluburi, baruri, hoteluri), cât şi persoanelor fizice: apartamente, case individuale, vile, case de vacanță.

Website: http://www.white-clean.ro/
Telefon: 0754.266.411
Adresa: Str. Bogos Nr. 855 Joseni 537130, Jud. Harghita

Medline Property Multiservices

Medline Property Multiservices ofera un pachet complet de Facility Services: servicii profesionale de curăţenie, mentenanţa tehnică a clădirilor, curățenie industrială, verificarea şi curăţarea sistemelor de ventilaţie, recondiționarea pardoselilor din beton, întreţinerea spaţiilor verzi, deratizare. De asemenea, oferim consultanţă de specialitate, produse de protecţia muncii ori sanitare şi ne deplasăm gratuit la sediul companiei dumneavoastră pentru a face o evaluare a serviciilor.

Website: http://www.medline.com.ro
Telefon: 0372.749.475
Adresa: 400380, Cluj-Napoca, Septimiu Mureşan (fosta str. Maiakovski) nr. 5 – 7, et. 1.

White Lotus

White Lotus din Cluj a inceput prin prestarea de servicii profesionale de curatenie si intretinere la spatii de birouri mici si mijlocii. Ulterior, prin seriozitate, devotament si munca bine facuta, am evoluat prin semnarea unor contracte in spatii mari (centre medicale, scoli, mall-uri).

Website: http://www.whitelotus.ro/
Telefon: 0735.528.403
Adresa: str. Padurii, nr 9A, Cluj-Napoca

Splendorama

Firma Splendorama din Cluj are in spate o experienta vasta, o echipa dedicata si echipamente de ultima generatie si se angajeaza sa reimprospateze sediul firmei dumneavoastra, cladirea de birouri, spatiul industrial sau resedinta.

Website: http://www.splendorama.ro/
Telefon: 0723.570.014 / 0720.110.399
Adresa: Str. Actorului Nr. 6, cod postal 400428 Cluj-Napoca

Super Sauber

Firma sau locuinta dumneavoastra necesita curatenie de intretinere sau o curatenie generala ?
Nu sunteti dispusi sa cumparati echipamente si solutii profesionale ?
Nu aveti timp sa va ocupati dumneavoastra de curatenie ?

Apelati cu incredere la serviciile oferite de compania noastra, care este specializata in servicii de curatenie – la cele mai mici preturi din Cluj-Napoca.

Website: http://www.serviciidecurateniecluj.ro/
Telefon: 0742.010.311
Adresa: Cluj-Napoca, Str.Louis Pasteur, Nr.77/17