Firme de curatenie din Buzau

In continuare gasiti o lista cu companii care ofera servicii de curatenie in Buzau, precum si datele lor de contact. Daca observati informatii gresite sau care nu mai sunt de actualitate, va rugam sa ne semnalati acest fapt ptin intermediul formularului de contact pentru a le putea corecta. Va multumim!

Profu de Curatenie

Profu de Curatenie activeaza in domeniul serviciilor de curatenie din anul 2003, iar prin colaborarea cu numeroase companii si diferiti clienti am acumulat o larga experienta. In urma activitatii depuse si a dotarilor avute, probabil, suntem nr. 1 in prestarea de servicii de curatenie din Buzau.

Website: http://www.profudecuratenie.ro/
Telefon: 0760.266.060 / 0760.266.188
Adresa: Buzau, Str Molidului , Nr 6 Bis

Deep Serv

Deep Serv este cea mai veche companie din Grup DEEP SERV G.I.E. si ne-am nascut din dorinta de a oferi servicii profesionale de curatenie civila si industriala de cea mai respectabila clasa. Cumuland in cei peste 12 ani suficienta experienta si portofoliu de servicii de curatenie, astfel incat sa confirmam ceea ce promitem, ne asumam responsabilitatea de a va garanta reusita oricarei interventii atunci cand ne veti solicita servicii profesionale de curatenie civila si industriala sau celelalte servicii adiacente.

Website: http://www.deep-serv.ro/
Telefon: 0753.066.187
Adresa: Administrativ: Str. Pictor Grigorescu Nr. 5/3, Cod 620171, Focsani

Lamad Services

Lamad Services este formata dintr-o echipa echipa tanara, dinamica, eficenta care asigura servicii de curatenie in Buzau si Prahova. Aparatura si accesoriile profesionale utilizate (marca Taski, Tennant, Hako), personalul de care dispunem face ca firma noastra sa va ofere servicii de curatenie prompte si de calitate.

Website: http://www.lamad.ro/
Telefon: 0728.320.501