UPS Cleaning
3.3 - 8 vot[uri]

UPS Cleaning

ups cleaning

Ups Cleaning este o firma specializata in servicii profesionale de curtanie birouri, case, vile sau alte spatii unde se impune alegerea unei firme de curatenie.Firma noastra se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice.
Alege calitatea celor mai profesionale servicii de curatenie!

Servicii oferite

 • curatenie generala, de intretinere, dupa constructor
 • aprovizionare consumabile
 • curatare covoare, mochete, canapele, marmura, granit
Date de contact firma curatenie

No Responses

 1. Florin says:

  Puteti sa va feriti de aceasta firma daca aveti ocazia. Eu i-am angajat pentru o curatenie generala si am primit o curatenie superficiala, pe care poate sa o faca orice femeie de serviciu: nu au spalat cada, nu au spalat cabina de dus, chiuveta era plina de pete, nu au curatat gresia si faianta decat cu mop-ul/carpa, in loc sa foloseasca aparate profesioniste.
  Asa ca in loc de 150 ron la o femeie de serviciu, am dat 450 ron (nu am pus ce am dat extra pentru curatare covor si canapele) la o firma “profesionista” ca sa faca acelasi lucru.

 2. Mugur Marin says:

  La mine e si mai grav.
  Am convenit un pret la telefon, intre 1300 si 1700 lei.A venit un om de la ei si mi-a zis 2500, ne-am inteles la 2000.Au facut o parte din treaba, foarte prost si cu stricaciuni.Si fiindca nu aveam timp sa verific ce au facut, profitand de faptul ca avem cunostinte comune si luindu-ma cu multe povesti, m-a convins sa le dau toti banii. Am constatat apoi ca au lucrat putin si prost, neatingandu-se de subsol.
  Deci niste escroci

 3. Gabriela c. says:

  Am apelat la serviciile acestei firme și am fost foarte mulțumită de serviciile prestate pentru casa mea după constructor în care echipele de construcții au lăsat dezastru .
  Nici eu nu ma așteptăm ca la finalul curățeniei sa fiu atât de mulțumită , mai ales ca au venit ulterior mutării pentru a face o igienizare simpla gratuita .
  Recomand cu încredere! !!
  Profesioniști . . .

 4. Cristi Dascalu says:

  Curatenie de suprafata, desi au stat 6 ore. Se face treaba temeinica doar daca se insista asupra lucratorilor.

  Dintre probleme: nu se schimba apa cu care se spala pardoseala si raman dungi; nu se aspira cum trebuie si ramane mizerie; locurile care nu sunt vizibile (ex: colturi de camera) nu sunt curatate.

  Concluzie: nu mai apelez a doua oara.

  Cristi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *