EliteClean
5 - 1 vot[uri]

EliteClean

eliteclean

Curatenia profesionala este rezultatul muncii unei echipe formate din oameni pasionati. Daca va doriti profesionalism si diversitate, daca vreti sa va convingeti singuri cum arata un birou cu adevarat curat, firma de curatenie EliteClean Curatenie Profesionala din Bucuresti este partenerul dvs. de incredere.

Cu o echipa experimentata si tehnologie de ultima generatie, garantam o curatenie desavarsita, la standarde europene. Serviciile noastre sunt insotite de certificat de garantie si asigurarea bunurilor.

Oferta noastra este adresata companiilor din Bucuresti si jud. Ilfov si include o paleta larga de servicii de curatenie: curatenie generala, curatenie de intretinere, curatenie dupa constructor, curatarea geamurilor si fatadelor, curatenia birourilor de firme si a spatiilor de lucru, a celor comerciale.

Lucram individual cu fiecare client pentru a-i oferi un plan personalizat de curatenie de nivel optim. Stim cat de important este ca mediul in care locuiesti ori iti desfasori activitatea sa fie curat. Cand totul straluceste
de curatenie esti mai optimist, mai productiv si mai fericit. EliteClean Curatenie Profesionala este partenerul pe care poti conta pentru o curatenie desavarsita.

Date de contact firma curatenie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *