Firme de curatenie din Bucuresti

In continuare gasiti o lista cu companii care ofera servicii de curatenie in Bucuresti, precum si datele lor de contact. Daca observati informatii gresite sau care nu mai sunt de actualitate, va rugam sa ne semnalati acest fapt prin intermediul formularului de contact pentru a le putea corecta. Va multumim!

Best Clean

Best Clean ofera servicii de menaj si curatenie profesionala pentru institutii, birouri, hoteluri, hale industriale, magazine si locuinte. Firma Best Clean este prezenta in: Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Constanta, Craiova, Focsani, Hunedoara, Iasi, Neamt, Otopeni, Sinaia si Timisoara.

Website: http://www.bestclean.ro/
Telefon: 0723.654.442 / 0747.155.808
Adresa: Bld Iuliu Maniu, Nr 14, Sector 6, Bucuresti


GS Clean Services

Firma de curatenie G.S. Universal Clean Services din Bucuresti asigura servicii de curatenie folosind solutii de curatenie profesionale. Beneficiati de o calitate ridicata a serviciilor, deplasare si evaluare gratuita si va puteti alege ziua + ora in care echipa va incepe curatenia.

Website: http://www.facem-curatenie.ro/
Telefon: 0723.203.586
Adresa: Str. Aninului, 38, Sector 1, Bucuresti


Deep Serv

Deep Serv este cea mai veche companie din Grup DEEP SERV G.I.E. si ne-am nascut din dorinta de a oferi servicii profesionale de curatenie civila si industriala de cea mai respectabila clasa. Cumuland in cei peste 12 ani suficienta experienta si portofoliu de servicii de curatenie, astfel incat sa confirmam ceea ce promitem, ne asumam responsabilitatea de a va garanta reusita oricarei interventii atunci cand ne veti solicita servicii profesionale de curatenie civila si industriala sau celelalte servicii adiacente.

Website: http://www.deep-serv.ro/
Telefon: 0753.066.187
Adresa: Administrativ: Str. Pictor Grigorescu Nr. 5/3, Cod 620171, Focsani


Urgent Curat

Global Cleaning Solutions SRL este o firma cu capital privat ce-si desfasoara activitatea in domeniul curateniei, avand o experienta de peste 10 ani. Actionam pe toata suprafata orasului Bucuresti si imprejurimi, targetul nostru fiind atat firmele cat si localurile, salile de sport, institutiile publice sau persoanele private.

Website: http://www.urgentcurat.com/
Telefon: 0756.821.812
Adresa: Bucuresti, Str. Sculptorilor nr 46, Sector 6


Florax Cleaning

Florax Cleaning Serv ofera servicii complete de curatenie pentru apartamente, case si sedii de firme la preturi imbatabile. Asiguram curatenia in firmele, casele si apartamentele din Campina, Ploiesti, Bucuresti, Sinaia si Busteni.

Website: http://www.florax.ro/
Telefon: 0735.311.481
Adresa: Campina 105600


Curatenie Crisstal

Firma de Curatenie Crisstal din Bucuresti are la activ peste o suta de clienti!
Cu o dotare de ultima ora, personal pregatit, discretie si promptitudine iti vor oferi serviciile de curatenie de care ai nevoie.

Website: http://www.curatat.ro/
Telefon: 0729.935.773 / 0723.509.785


Americlean

Firma Americlean ofera servicii de curatenie profesionale la preturi ce iti vor aduce economii cu pana la 25% fata de costurile curateniei realizate cu personal propriu.

Website: http://www.americlean.ro/
Telefon: 0746.808.000
Adresa: Str. Gh. Dem Teodorescu 25, Etaj 1, Bucuresti


Euro Cleaners

Euro Cleaners va ofera o gama variata de servicii de curatenie considerand ca asigurarea unor servicii prompte si cultivarea unor relatii comerciale bazate pe profesionalism, seriozitate si rapiditate sunt conditiile fundamentale pentru a dezvolta o retea cat mai solida de colaboratori.

Companie specializata in curatenie interioara si spalare geamuri (birouri, hoteluri, apartamente, vile), asigura o gama variata de servicii de menaj, servicii de curatenie post construct, etc. atat pentru persoane juridice, cat si pentru persoane fizice.

Website: http://euro-cleaners.ro/
Telefon: 0723.310.477 / 0764.186.281


UPS Cleaning

Ups Cleaning este o firma specializata in servicii profesionale de curtanie birouri, case, vile sau alte spatii unde se impune alegerea unei firme de curatenie.Firma noastra se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice.

Website: http://www.ups-cleaning.ro/
Telefon: 0748.898.888
Adresa: Bucuresti, Sculptorilor 46


Fresh Clean & Yan

Firma de Curatenie Fresh Clean & Yan ofera urmatoarele servicii de curatenii pentru clientii din orasele Bucuresti si Otopeni:

Curatenie

  • birouri si institutii
  • dupa Constructor
  • pentru asociatii de proprietari
  • pentru ansambluri rezidentiale
  • pentru exteriorul imobilelor
  • inainte si dupa mutarea birourilor
  • geamuri

Website: http://www.curatenie-yan.ro/
Telefon: 0724.531.268
Adresa: Str. Av. George Valentine Bibescu 15-19, Sector 1, Bucuresti