Firme de curatenie din Sibiu

In continuare gasiti o lista cu companii care ofera servicii de curatenie in Sibiu, precum si datele lor de contact. Daca observati informatii gresite sau care nu mai sunt de actualitate, va rugam sa ne semnalati acest fapt prin intermediul formularului de contact pentru a le putea corecta. Va multumim!

LucaTeam Group SRL

Compania LucaTeam Group SRL a fost infiintata in anul 2013, cu sediul in Cluj Napoca. Firma se ocupa cu activitati generale de curatenie a cladirilor, servicii de mentenanta tehnica a cladiriilor si servicii de consultanta in domeniul curateniei profesionale, fiind specializata pe operatiuni speciale de curatenie: curatenie intensiva , refacerea si protejarea pardoselilor.

Compania are la baza o echipa tanara formata din profesionisti, cu o experienta de peste 10 ani in industria curateniei profesionale, managementul activand in companii de renume din domeniul curateniei din Romania.

Website: http://www.lucateam.ro/
Telefon: 0757.462.862
Adresa: Str. Barbu Catargiu, Nr. 1, Sc D, Ap. 2, Alba Iulia


Deep Serv

Deep Serv este cea mai veche companie din Grup DEEP SERV G.I.E. si ne-am nascut din dorinta de a oferi servicii profesionale de curatenie civila si industriala de cea mai respectabila clasa. Cumuland in cei peste 12 ani suficienta experienta si portofoliu de servicii de curatenie, astfel incat sa confirmam ceea ce promitem, ne asumam responsabilitatea de a va garanta reusita oricarei interventii atunci cand ne veti solicita servicii profesionale de curatenie civila si industriala sau celelalte servicii adiacente.

Website: http://www.deep-serv.ro/
Telefon: 0753.066.187
Adresa: Administrativ: Str. Pictor Grigorescu Nr. 5/3, Cod 620171, Focsani


Americlean

Firma Americlean ofera servicii de curatenie profesionale la preturi ce iti vor aduce economii cu pana la 25% fata de costurile curateniei realizate cu personal propriu.

Website: http://www.americlean.ro/
Telefon: 0746.808.000
Adresa: Str. Gh. Dem Teodorescu 25, Etaj 1, Bucuresti


Tassid Holding SRL

Firma Tassid este o firma romaneasca cu traditie pe piata serviciilor profesionale din 2008.

Roadele muncii noastre s-au materializat prin prelungirea contractelor incheiate cu actualii beneficiari precum si prin scrisorile de recomandare date catre alti potentiali clienti.

Website: http://www.tassid.ro/
Telefon: 0751.737.350
Adresa: Sos. Sibiului, Nr.2, Et.3, Cam. 309, Selimbar, Jud. Sibiu