Firme de curatenie din Iasi

In continuare gasiti o lista cu companii care ofera servicii de curatenie in Iasi, precum si datele lor de contact. Daca observati informatii gresite sau care nu mai sunt de actualitate, va rugam sa ne semnalati acest fapt ptin intermediul formularului de contact pentru a le putea corecta. Va multumim!

Best Clean

Best Clean ofera servicii de menaj si curatenie profesionala pentru institutii, birouri, hoteluri, hale industriale, magazine si locuinte. Firma Best Clean este prezenta in: Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Constanta, Craiova, Focsani, Hunedoara, Iasi, Neamt, Otopeni, Sinaia si Timisoara.

Website: http://www.bestclean.ro/
Telefon: 0723.654.442 / 0747.155.808
Adresa: Bld Iuliu Maniu, Nr 14, Sector 6, Bucuresti


Deep Serv

Deep Serv este cea mai veche companie din Grup DEEP SERV G.I.E. si ne-am nascut din dorinta de a oferi servicii profesionale de curatenie civila si industriala de cea mai respectabila clasa. Cumuland in cei peste 12 ani suficienta experienta si portofoliu de servicii de curatenie, astfel incat sa confirmam ceea ce promitem, ne asumam responsabilitatea de a va garanta reusita oricarei interventii atunci cand ne veti solicita servicii profesionale de curatenie civila si industriala sau celelalte servicii adiacente.

Website: http://www.deep-serv.ro/
Telefon: 0753.066.187
Adresa: Administrativ: Str. Pictor Grigorescu Nr. 5/3, Cod 620171, Focsani


Ultra Cleaning

Ultra Cleaning asigura urmatoarele servicii:

  • Servicii de curatenie Iasi si zona Moldovei.
  • Curatenie apartamente, vile, sedii de firma,hale industriale.
  • Sub forma de abonament sau o singura interventie.
  • Spalare mochete, decapare pardoseli, curatenie generala, curatenie de intretinere, spalare geamuri.

Website: http://ultracleaning.ro
Telefon: 0747.617.278
Adresa: Sos. Nationala nr 42F, Iasi


Alba ca Zapada

“Alba ca Zapada Cleaning Services” este o companie specializata in servicii profesionale de curatenie civila si industriala oferind cele mai flexibile si avantajoase preturi din Iasi, raportate la necesitatile si cerintele clientului.

Website: http://www.albacazapada.net/
Telefon: 0742.025.461 / 0742.225.224
Adresa: Iasi, str. Sfantu Lazar, nr. 28, Bl. K6, sc. A, Ap. 2


Americlean

Firma Americlean ofera servicii de curatenie profesionale la preturi ce iti vor aduce economii cu pana la 25% fata de costurile curateniei realizate cu personal propriu.

Website: http://www.americlean.ro/
Telefon: 0746.808.000
Adresa: Str. Gh. Dem Teodorescu 25, Etaj 1, Bucuresti


MC Clean

MC CLEAN are peste 6 ani de activitate, peste 30 de clienti multumiti si mai mult de 600 de locuinte private care le completeaza portofoliul. Oferim servicii profesionale de curatenie pentru companii si persoane fizice care investesc in viitor pentru ca un mediu sanatos si curat conduce catre o societate asemenea.

Website: http://www.mcclean.ro/
Telefon: 0752.972.554
Adresa: Strada Ciurchi Nr.121 B, Bl.P2, Scara B, Parter, Ap.1, Iasi


Cleaning Academy

Servicii profesionale de curatenie Iasi pentru locuinte, birouri, sedii, spatii comerciale sau indutriale si pentru industria alimentara cu peste 10 ani de experienta dobanditi in Italia, Cleaning Academy iti pune la dispozitie o gama larga de solutii ce pot fi usor adaptate exigentelor tale pentru ca tu sa te poti bucura în continuare de succesul afacerii tale sau de confortul caminului tau.

Website: http://www.cleaningacademy.ro/
Telefon: 0753.687.196
Adresa: Str. Splai Bahlui Mal Drept, Nr. 24 Bl. C1, Sc. E, Parter, Iasi


Danymond Serv

DANYMOND SERV este o societate constituita in anul 1995 si are in prezent un numar de 500 de angajati in Iasi si Bucuresti. Gama de servicii de curatenie acopera toate aspectele care se circumscriu activitatilor de curatenie, in absolut toate tipurile de spatii.

Website: http://www.curatenie-servicii.ro/
Telefon: Bucuresti 0743.007.316 / Iasi: 0752.972.554
Adresa: Bucuresti, Bd. Timisoara nr. 58 F Sector 6 / Iasi, str. Aurel Vlaicu nr. 64


Shine Cleaner

NEW SHINE COMPANY S.R.L este o firma din Iasi specializata exclusiv in prestarea de servicii complete atat la domiciliu, cat si pentru firme. Obiectivul firmei noastre de curatenie este de a asigura clientilor nostri servicii de curatenie la standarde ridicate si adaptate celor mai diverse nevoi.

Website: http://www.shinecleaner.ro/
Telefon: 0743.858.469
Adresa: B-dul Tudor Vladimirescu nr.91, Iasi