Real Clean 4.65/5 - 20 vot[uri]

Real Clean

real clean galati

REAL CLEAN este o companie specializată în prestarea serviciilor profesionale de curăţenie pentru instituţii, birouri, sedii de firme, hoteluri, cabinete medicale, săli de conferinţe, bănci, baruri, restaurante, spaţii comerciale şi locuinţe.

REAL CLEAN se remarcă prin profesionalism şi adaptabilitate, prin dorinţa de a reuşi să răspundă tuturor cerinţelor, promptitudine, încredere, seriozitate, soluţii eficiente, echipamente profesionale şi detergenţi ecologici specifici fiecărei suprafeţe în parte.

Date de contact firma curatenie

5 Responses

 1. Badiu Mirel says:

  Am lucrat cu aceasta firma de cateva ori. Profesionisti!
  Multumesc, Real Clean!

 2. Valeria says:

  Buni! Seriosi si prompti! Recomand!

 3. Simona says:

  Eu am apelat la ei pentru curatenie postconstructor. Nu am ce sa le reprosez. Credeam ca nu voi mai scapa de var si praful din casa si de pe tamplarii. Au facut minuni aproape.

 4. spanu elena says:

  De ce nu raspunde nimeni la telefonul afisat?Cum pot lua legatura cu cineva de la aceasta firma?

 5. Corina says:

  Sunt convinsa ca, comentariile de mai sus sunt scrise tot de ei( firma realclean) pentru ca sunt un dezastru, si au batut joc de banii mei, nu au nici o treaba cu curatenia ,dezastru, imi pare rau ca am apelat la ei, mai bine stateam o saptm si faceam singura.Nu sunt profi deloc, nici macar sefii, nu le pasa daca clientul e multumit sau nu, pentru ei conteaza banii, pacat..pentru ca vorba se duce, si se mira de ce nu le merge afacerea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>