Firme de curatenie din Galati

In continuare gasiti o lista cu companii care ofera servicii de curatenie in Galati, precum si datele lor de contact. Daca observati informatii gresite sau care nu mai sunt de actualitate, va rugam sa ne semnalati acest fapt ptin intermediul formularului de contact pentru a le putea corecta. Va multumim!

Real Clean

REAL CLEAN este o companie specializată în prestarea serviciilor profesionale de curăţenie pentru instituţii, birouri, sedii de firme, hoteluri, cabinete medicale, săli de conferinţe, bănci, baruri, restaurante, spaţii comerciale şi locuinţe.

REAL CLEAN se remarcă prin profesionalism şi adaptabilitate, prin dorinţa de a reuşi să răspundă tuturor cerinţelor, promptitudine, încredere, seriozitate, soluţii eficiente, echipamente profesionale şi detergenţi ecologici specifici fiecărei suprafeţe în parte.

Website: http://real-clean.ro/
Telefon: 0737.850.850
Adresa: Galati, Braila

Profu de Curatenie

Profu de Curatenie activeaza in domeniul serviciilor de curatenie din anul 2003, iar prin colaborarea cu numeroase companii si diferiti clienti am acumulat o larga experienta. In urma activitatii depuse si a dotarilor avute, probabil, suntem nr. 1 in prestarea de servicii de curatenie din Buzau.

Servicii de curatenie oferite

  • la domiciliu
  • la birou
  • showroom
  • in institutii
  • industriala
  • dupa constructor

Website: http://www.profudecuratenie.ro/
Telefon: 0760.266.060 / 0760.266.188
Adresa: Buzau, Str Molidului , Nr 6 Bis

VeroClean

Acoperim o gama larga de servicii de curatenie pentru segmentul comercial – birouri sau spatii comerciale, restaurante / baruri, magazine, depozite – cat si pentru cel rezidential – apartamente, case, vile si oferim interventii la cerere pentru curatarea oricarui tip de suprafata.Pe langa cele mentionate oferim si alte servicii, cum ar fi: servicii administrative de proprietati si cladiri, servicii aditionale, curatare cu aburi, curatare si spalare (covoare, mochete, canapele, saltele, tapiterie auto).

Website: http://www.veroclean.ro/
Telefon: 0752.551.094 / 0755.346.714
Adresa: Dunarea, nr. 19A, 800656, Galati