Firme de curatenie din Constanta

In continuare gasiti o lista cu companii care ofera servicii de curatenie in Constanta, precum si datele lor de contact. Daca observati informatii gresite sau care nu mai sunt de actualitate, va rugam sa ne semnalati acest fapt ptin intermediul formularului de contact pentru a le putea corecta. Va multumim!

Best Clean

Best Clean ofera servicii de menaj si curatenie profesionala pentru institutii, birouri, hoteluri, hale industriale, magazine si locuinte. Firma Best Clean este prezenta in: Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Constanta, Craiova, Focsani, Hunedoara, Iasi, Neamt, Otopeni, Sinaia si Timisoara.

Website: http://www.bestclean.ro/
Telefon: 0723.654.442 / 0747.155.808
Adresa: Bld Iuliu Maniu, Nr 14, Sector 6, Bucuresti

Deep Serv

Deep Serv este cea mai veche companie din Grup DEEP SERV G.I.E. si ne-am nascut din dorinta de a oferi servicii profesionale de curatenie civila si industriala de cea mai respectabila clasa. Cumuland in cei peste 12 ani suficienta experienta si portofoliu de servicii de curatenie, astfel incat sa confirmam ceea ce promitem, ne asumam responsabilitatea de a va garanta reusita oricarei interventii atunci cand ne veti solicita servicii profesionale de curatenie civila si industriala sau celelalte servicii adiacente.

Website: http://www.deep-serv.ro/
Telefon: 0753.066.187
Adresa: Administrativ: Str. Pictor Grigorescu Nr. 5/3, Cod 620171, Focsani

Euro Cleaners

Euro Cleaners va ofera o gama variata de servicii de curatenie considerand ca asigurarea unor servicii prompte si cultivarea unor relatii comerciale bazate pe profesionalism, seriozitate si rapiditate sunt conditiile fundamentale pentru a dezvolta o retea cat mai solida de colaboratori.

Companie specializata in curatenie interioara si spalare geamuri (birouri, hoteluri, apartamente, vile), asigura o gama variata de servicii de menaj, servicii de curatenie post construct, etc. atat pentru persoane juridice, cat si pentru persoane fizice.

Website: http://euro-cleaners.ro/
Telefon: 0723.310.477 / 0764.186.281

Americlean

Firma Americlean ofera servicii de curatenie profesionale la preturi ce iti vor aduce economii cu pana la 25% fata de costurile curateniei realizate cu personal propriu.

Website: http://www.americlean.ro/
Telefon: 0746.808.000
Adresa: Str. Gh. Dem Teodorescu 25, Etaj 1, Bucuresti

RoClean

ROCLEAN 2004 SRL este o firma infiintata in anul 2004 specializata in servicii profesionale de curatenie si intretinere pentru firme – cladiri birouri, magazine, hoteluri, banci, institutii de stat, show-rooms, scoli si gradinite private, cluburi restaurante, baruri si locuinte private – case, vile, apartamente, garsoniere; precum si curatenie dupa constructor pentru orice tip de cladiri nou construite sau renovate.

Website: http://www.roclean.ro/
Telefon: 0721.373.808
Adresa: Bd. 1 Mai, nr 82A, Constanta, 900111

EcoPrest Akasa

EcoPrest Akasa este o societate cu capital integral privat din Constanta care presteaza servicii DDD: servicii de dezinfectie, deratizare, dezinsectie, intretinerea unei cladiri, curatare si dezinfectare bazine apa, curatenie, alpinism utilitar.

Website: http://ecoprestakasa.ro/
Telefon: 0733.610.787
Adresa: Str. Mihail Jora, nr. 2, bl. BN 10, ap. 1, Constanta