Firme de curatenie Bucuresti

In continuare gasiti o lista cu companii care ofera servicii de curatenie in Bucuresti, precum si datele lor de contact. Daca observati informatii gresite sau care nu mai sunt de actualitate, va rugam sa ne semnalati acest fapt prin intermediul formularului de contact pentru a le putea corecta. Va multumim!

Servicii de curatenie in Bucuresti

Best Clean

Website: http://www.bestclean.ro/
Telefon: 0723.654.442 / 0747.155.808
Adresa: Bld Iuliu Maniu, Nr 14, Sector 6, Bucuresti


GS Clean Services

Website: http://www.facem-curatenie.ro/
Telefon: 0723.203.586
Adresa: Str. Aninului, 38, Sector 1, Bucuresti


Deep Serv

Website: http://www.deep-serv.ro/
Telefon: 0753.066.187
Adresa: Administrativ: Str. Pictor Grigorescu Nr. 5/3, Cod 620171, Focsani


Urgent Curat

Website: http://www.urgentcurat.com/
Telefon: 0756.821.812
Adresa: Bucuresti, Str. Sculptorilor nr 46, Sector 6


Florax Cleaning

Website: http://www.florax.ro/
Telefon: 0735.311.481
Adresa: Campina 105600


Curatenie Crisstal

Website: http://www.curatat.ro/
Telefon: 0729.935.773 / 0723.509.785


Americlean

Website: http://www.americlean.ro/
Telefon: 0746.808.000
Adresa: Str. Gh. Dem Teodorescu 25, Etaj 1, Bucuresti


Euro Cleaners

Website: http://euro-cleaners.ro/
Telefon: 0723.310.477 / 0764.186.281


UPS Cleaning

Ups Cleaning este o firma specializata in servicii profesionale de curtanie birouri, case, vile sau alte spatii unde se impune alegerea unei firme de curatenie.Firma noastra se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice.

Website: http://www.ups-cleaning.ro/
Telefon: 0748.898.888
Adresa: Bucuresti, Sculptorilor 46


Fresh Clean & Yan

Website: http://www.curatenie-yan.ro/
Telefon: 0724.531.268
Adresa: Str. Av. George Valentine Bibescu 15-19, Sector 1, Bucuresti

Cum sa alegi firma de curatenie potrivita pentru nevoile tale

Cu totii stim ca angajarea unui serviciu de curatenie Bucuresti nu este pentru toata lumea. Unii oameni prefera sa o faca singuri. Unii nu se simt confortabili sa permita unor straini sa le curete baile (desi acesti oameni sunt in minoritate – majoritatea adora sa renunte la acesta treaba). Iar altii considera ca astfel de servicii sunt un moft si o cheltuiala in plus si se descurca foarte bine si fara.

Majoritatea oamenilor care decid sa apeleze la profesionisti o fac din motive opuse celor de sus. Ei angajeaza o firma pentru ca urasc sa faca curatenie (mai ales in baie). Ei apeleaza la o echipa de profesionisti pentru ca nu au timpul sau energia necesara pentru a face treburile casnice din cauza programelor aglomerate pe care le au. Ei aleg aceasta cheltuiala saptamanala sau lunara pentru ca le ofera un beneficiu; le ofera posibilitatea de a se concentra pe responsabilitatile lor.

Pentru cei care decid sa apeleze la o firma de curatenie, alegerea unei companii reprezinta un proces de gandire si include de obicei aceste cinci sfaturi:

Incepe cu recomandarile

Angajarea unui serviciu de curatenie de calitate este usor daca obtii recomandarile prietenilor, vecinilor sau a colegilor de munca. Fiecare casa, familie si buget sunt diferite, asadar crearea unei liste cu recomandari este o metoda minunata de a incepe procesul.

Pune intrebarile potrivite

Firmele de curatenie cu cea mai buna reputatie o sa ofere o prezentare gratuita a serviciilor prin telefon sau in persoana. Inainte sa ajungi in acest punct, suna-i pentru a le pune intrebari cu privire la nevoile tale. Intreaba-i lucruri precum: care este numarul de persoane din echipa, durata activitatii in casa, tipurile de produse utilizate, daca sunt autorizati corespunzator – toate aceste informatii sunt importante pentru a cunoaste firma, dar si pentru a-ti forma o idee despre serviciile oferite.

Alege profesionistii

Utilizarea unei firme de curatenie care este autorizata, dedicata serviciilor de calitate si mentinuta la aceste standarde este benefica din mai multe motive precum: au planuri personalizate, au echipe disponibile, standarde ridicate, servicii eficiente si o reputatie de incredere.

Fii sincer in legatura cu ceea ce ai nevoie

Cand au prima vizita programata, multi oameni fac greseala de a-si curata casele fix inainte ca echipa angajata sa ajunga acolo. Incearca sa mentii totul in casa cat mai aproape de normal pentru ca echipa trebuie sa stie ce ii asteapta de fiecare data cand vin, pentru a-si aloca corect timpul si oamenii. Acest lucru te ajuta sa obtii serviciul complet pe care il vrei. Nu vrei sa ajungi sa ai obiceiul de a-ti curata casa mereu inainte sa te viziteze echipa firmei, pentru ca astfel ajungi sa cheltuiesti bani degeaba.

Asculta-ti instinctul

In final, instinctele tale te vor ghida astfel incat sa fi confortabil cu compania aleasa. Continua sa pui intrebari pana cand esti multumit. Fii sincer cu evaluarile si grijile pe care le ai. Scopul angajarii unei firme de curatenie Bucuresti este de a-ti obtine timpul, energia si pacea inapoi – asa ca nu o angaja daca nu respecta aceste aspecte.