Firme de curatenie din Bacau

In continuare gasiti o lista cu companii care ofera servicii de curatenie in Bacau, precum si datele lor de contact. Daca observati informatii gresite sau care nu mai sunt de actualitate, va rugam sa ne semnalati acest fapt ptin intermediul formularului de contact pentru a le putea corecta. Va multumim!

Master Cleaners

Firma Master Cleaners foloseste metode, substante de curatenie si masini profesionale dedicate fiecarui tip de suprafata de curatat. Personalul nostru a semnat clauza de confidentialitate fata de serviciile efectuate iar la fiecare curatenie veti fi vizitat intotdeauna de aceleasi persoane. Oferim programe standard de curatenie dar ne si adaptam solicitarilor fiecarui client. Curatenia se face in fimpul programului de lucru dar putem lucra si inainte sau dupa terminarea programului.

Website: http://www.mastercleaners.ro/
Telefon: 0751.124.500 / 0758.339.371
Adresa: Strada Stefan cel Mare, Bacau..

Best Clean

Best Clean ofera servicii de menaj si curatenie profesionala pentru institutii, birouri, hoteluri, hale industriale, magazine si locuinte. Firma Best Clean este prezenta in: Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Constanta, Craiova, Focsani, Hunedoara, Iasi, Neamt, Otopeni, Sinaia si Timisoara.

Website: http://www.bestclean.ro/
Telefon: 0723.654.442 / 0747.155.808
Adresa: Bld Iuliu Maniu, Nr 14, Sector 6, Bucuresti

Deep Serv

Deep Serv este cea mai veche companie din Grup DEEP SERV G.I.E. si ne-am nascut din dorinta de a oferi servicii profesionale de curatenie civila si industriala de cea mai respectabila clasa. Cumuland in cei peste 12 ani suficienta experienta si portofoliu de servicii de curatenie, astfel incat sa confirmam ceea ce promitem, ne asumam responsabilitatea de a va garanta reusita oricarei interventii atunci cand ne veti solicita servicii profesionale de curatenie civila si industriala sau celelalte servicii adiacente.

Website: http://www.deep-serv.ro/
Telefon: 0753.066.187
Adresa: Administrativ: Str. Pictor Grigorescu Nr. 5/3, Cod 620171, Focsani

Smart Clean

Smart Clean a aparut in anul 2008 si nu ofera doar o lista de servicii ci impreuna cu clientul dezvolta solutii complete de igiena in concordanta cu nevoile acestuia. Din dorinta de a deveni cei mai buni, am dezvoltat sisteme inovatoare utilizand cele mai eficiente solutii de igiena.

Website: http://www.cleansmart.ro/
Telefon: 0744.386.403

Invest Milenium

SC Invest Milenium SRL a fost înfiinţată în anul 2002 şi are ca activităţi principale servicii de întreţinere şi de curăţenie pentru clădiri, locuinţe, birouri, hale industriale, importul si distribuţia de detergenţi şi echipamente profesionale de curăţenie, servicii de consultanţă pentru afaceri şi management.

Website: http://www.investmilenium.ro/
Telefon: 0744.258.762
Adresa: Calea Moinesti nr.34 Loc. Bacau

Iris Bacau

Firma Iris din Bacau va ofera solutiii pentru orice problema ridicata de complexitatea activitatii de curatenie, în functie de mediul, de varietatea suprafetei de curatat, de diversitatea materialelor de întretinut, cu respectarea standardelor de calitate impuse de Comunitatea Europeana.

Website: http://www.iriscuratenie.ro/
Telefon: 0729.474.712
Adresa: Strada Nicolae Balcescu Nr. 10, Bacau

Ema House Clean

Firma Ema House Clean din Bacau ofera servicii profesionale de curatenie cu echipament performant si personal instruit. Curatam si dezinfectam orice spatiu, banci, farmacii, sedii firma, case, apartamente, cabinete si dupa constructor.

Website: http://curateniesimenaj.ro/
Telefon: 0745.941.935
Adresa: Str. 22 Decembrie Nr. 28, Bacau

Kristal Windows Cleaning

Kristal Windows Cleaning ste o firma specializata în curatat si spalat geamuri, pereţi lavabili, copertine, firme la inaltime, fatade, alpinism utilitar.

Website: http://www.kristalcleaning.blogspot.ro/
Telefon: 0747.928.987
Adresa: Sat Holt Nr. 95, Com. Letea Veche, Bacau